2 temas en aquesta secció
 • Com puc presentar una reclamació?

  A més del nostre Dept. d’Atenció al Client i el formulari de suggeriments/reclamacions, hi ha fulls de reclamació a disposició del client als nostres centres comercials.

  Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari. Així mateix, com a entitat adherida a Confianza Online i en els termes del seu codi ètic, en cas de controvèrsies relatives a la contractació i la publicitat en línia, la protecció de dades i la protecció de menors, l’usuari podrà recórrer al sistema de resolució extrajudicial de controvèrsies de Confianza Online  (www.confianzaonline.es).

  D’acord amb el   Reglament (UE) núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, posem a disposició del client l’enllaç següent, que permet l’accés a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea.

  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!
 • De quines maneres puc contactar amb Hipercor?

  Per contactar amb nosaltres t’oferim diferents telèfons i adreces de correu.

  Si desitges informació sobre el servei de compra, o si vols conèixer la situació de la comanda, truca al telèfon 900 373 050 (si truques des d’un fix) - 901 464 050 (si truques des d’un mòbil) o clientes@hipercor.es

  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!

Temes d'ajuda: Contacte