1 temas en aquesta secció
 • Què és la Targeta Abonament?

  Et lliurarem una Targeta Abonament en retornar un article a un centre comercial. El PIN està indicat a la targeta i el saldo te’l facilitarem quan te la lliurem.

  Trobaràs el PIN a l'anvers o el revers de la targeta, ocult en un "rasca".

  Si la teva targeta regal/abonament no té PIN, significa que només pots bescanviar-la a centres comercials. Si vols fer una compra en línia, has d'anar a un centre perquè te la substitueixin per una targeta amb PIN. Disculpa les molèsties.

  Pots pagar amb una o algunes (fins a 10) targetes abonament qualsevol compra realitzada a les nostres pàgines web, exceptuant les categories següents: matalassos, mobles (a mida o personalitzats), aire condicionat, flors i regals i supermercat. La Targeta Abonament no es pot utilitzar per a compres de productes digitals.

  • Si l’import de la teva comanda és superior al saldo de la Targeta Abonament, ens has de facilitar un altre mitjà de pagament per a l’import restant.
  • Si entre el moment en què tramites la comanda i el moment en què la reps has gastat el saldo de la Targeta Abonament, se’t cobrarà l’import complet en l’altre mitjà de pagament indicat.
  • En cas que la comanda sigui anul·lada, es reintegrarà l’import a la Targeta Abonament que has utilitzat per a la compra. És imprescindible, per tant, que conservis la Targeta Abonament fins a un mes després de rebre la comanda.
  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!

Temes d'ajuda: Targeta abonament