1 temas en aquesta secció
 • Quines són les condicions de tramesa?

  Aquestes són les condicions de tramesa d’El Corte Inglés. Les trameses d’articles de moda, complements, rellotges, llibres, música, pel·lícules i videojocs es realitzen a qualsevol destinació, tant a Espanya com a la resta del món, excepte a Veneçuela, Rússia, Cuba i Argentina.

  Les trameses d’articles d’electrònica, llar, informàtica, esports, maletes, vins i nadons es realitzen a destinacions de la Unió Europea (en queden exclosos els grans electrodomèstics, que només s’enviaran a les zones de repartiment que poden ser seleccionades en adquirir aquest tipus d’articles). Tingues en compte, abans de fer la comanda, que alguns articles, per les seves característiques, voltatge, tipus de xarxa, etc., poden no ser vàlids en determinats països.

  Les trameses de Targeta Regal només es fan a destinacions d’Espanya peninsular i Balears.

  Les trameses d’articles de joieria només es fan a destinacions d’Espanya peninsular i Balears.

  Les trameses de flors, cistells de fruita i canastretes només es fan a destinacions d’Espanya peninsular.

  No s’envien comandes a apartats postals.

  Abans d’adquirir certa mena d’articles t’interessa conèixer aquesta informació:

  • CINEMA I DVD: El sistema d’emissió a Espanya és el sistema PAL, per la qual cosa tots els títols que hi ha a la venda necessiten reproductors que emetin en aquest sistema.
  • VIDEOJOCS: Els jocs de consoles de sobretaula (Playstation 4, Xbox One, Wii U...) funcionen exclusivament en televisors/consoles amb sistema PAL. Els jocs de consoles portàtils (Nintendo DS, Nintendo 3DS, PS Vita...) només funcionen en consoles amb sistema PAL. En cas de PlayStation 4, els jocs funcionen en qualsevol sistema.
  • Les pel·lícules, discos, videojocs o altres productes susceptibles de còpia immediata només es podran bescanviar per un altre títol idèntic.
  • VINS: La venda d’alcohol està prohibida als menors de 18 anys.
  • PERFUMERIA: No es lliuren productes de perfumeria que continguin alcohol en algunes destinacions (consulteu “Tramesa i devolució” a la pàgina del producte).
  • BICICLETES: Les bicicletes es lliuren en el seu embalatge original, per la qual cosa necessiten un ajust final abans de fer-se servir.
  • ARMES: Només se’n tramitarà la comanda després de la recepció de la documentació necessària en vigor (fotocòpia del DNI i del permís d’armes de la persona que hagi de figurar com a propietària de l’arma). Les trameses estan limitades a l’Espanya peninsular i no se’n podrà fer el pagament al comptat.
  • PREVENDES: A les nostres botigues de comerç electrònic tindràs la possibilitat de reservar un seguit d’articles abans que es posin a la venda. En aquests casos, t’indiquem que no podrem enviar la comanda abans de les dates de llançament marcades per les companyies (les companyies poden modificar aquestes dates sense previ avís).
  • PANERES DE NADAL: Les trameses de paneres de Nadal només es fan a destinacions d’Espanya peninsular i Balears.
  • TARGETES REGAL: Ateses les característiques de la Targeta Regal, no es poden fer comandes de manera conjunta amb altres tipus d’articles.
  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!

Temes d'ajuda: Enviament