5 temas en aquesta secció
  • Què és el servei de Recollida a la botiga / Click&Car?

El servei de Recollida a la botiga / Click&Car et permet recollir una comanda en línia a la botiga que més et convingui.

Tens a la teva disposició 2 opcions de Recollida a la botiga / Click&Car perquè triïs la que millor s’adapti a tu:

- Recollida a la botiga / Click&Car: Recull la comanda de manera completament GRATUÏTA al centre que prefereixis.

- Recollida a Supercor i altres punts: Per només 1 euro pots recollir la comanda a qualsevol botiga Supercor.

T'ha resultat útil?SiNo
    Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quan puc recollir la comanda amb Recollida a la botiga / Click&Car?

T’informarem detalladament per correu electrònic i SMS (si així ho prefereixes) de l’estat de la comanda i de quan pots anar a recollir-la al punt seleccionat.

T'ha resultat útil?SiNo
    Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • On puc recullir la comanda amb Recollida a la botiga / Click&Car a les botigues?

Pots triar entre recollir la comanda al departament/planta corresponent o als punts de Recollida a la botiga o Click&Car (carta de compra) que hi ha a cada centre.

Si la comanda està composta per productes de diferents famílies (una camisa i un DVD, per exemple), els ajuntarem al punt de recollida perquè no hagis de passar per cada departament i així evitar-te possibles molèsties.

T'ha resultat útil?SiNo
    Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Quins passos he de seguir per recollir la comanda amb Recollida a la botiga / Click&Car?

Si el producte que vols comprar té l’opció Recollida a la botiga / Click&Car, ho veuràs indicat com a servei destacat en el mateix producte i també en el primer pas de compra.

Pas 1

Tens a la teva disposició 2 opcions de Recollida a la botiga / Click&Car perquè triïs la que millor s’adapti a tu:

- Recollida a la botiga / Click&Car: Recull la comanda de manera completament GRATUÏTA al centre que prefereixis.

- Recollida a Supercor i altres punts: Per només 1 euro pots recollir la comanda a qualsevol botiga Supercor.

Pas 2

Una vegada seleccionada l’opció que prefereixis, tramita la comanda i selecciona un centre de recollida dels disponibles.

Pas 3

T’informarem detalladament per correu electrònic i SMS (si així ho prefereixes) de l’estat de la comanda i de quan pots anar a recollir-la al punt seleccionat.

T'ha resultat útil?SiNo
    Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
    Gràcies!
  • Puc reservar un tram horari per recollir la comanda amb Recollida a la botiga / Click&Car

Pots recollir la comanda de Click&Collect al departament corresponent o al punt C&C (carta de compra) que hagis triat dins de la mateixa franja horària del centre comercial. L’horari de cada centre pot variar, però el més comú és que obri de dilluns a dissabte de 10.00 a 22.00, i d’11.00 a 21.00 els diumenges. Tingues en compte que hi ha departaments o plantes dins d’un mateix centre que els diumenges no obren i que el lliurament en 48 hores no s’aplica en aquest cas, només en trameses a domicili. En qualsevol cas, et recomanem que consultis els horaris de cada centre aquí.

En altres punts de recollida (Correos i Celeritas) l’horari pot variar bastant. En fer la comanda i seleccionar el punt de recollida apareix l’horari i els dies d’obertura d’aquest punt.

Per a qualsevol dubte respecte a la recollida de comandes amb Click&Collect, truca al telèfon d’atenció al client de centres comercials: 900 373 050.

T'ha resultat útil?SiNo
    Sentim que no t’hagi estat útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
    Gràcies!

Temes d'ajuda: Recollida a la botiga/Click&Car