1 temes en esta secció
 • Què és la Targeta Abonament?

  T’entregarem una Targeta Abonament en retornar un article a un centre comercial. El PIN està indicat a la targeta i el saldo te’l facilitaran quan te l’entreguen.

  Pots pagar amb una o algunes (fins a 10) targetes abonament qualsevol compra realitzada a les nostres pàgines web, exceptuant les categories següents: matalafs, mobles (a mida o personalitzats), aire condicionat, flors i regals i supermercat. La Targeta Abonament no es pot utilitzar per a compres de productes digitals.

  • Si l’import de la teua comanda és superior al saldo de la Targeta Abonament, ens has de facilitar un altre mitjà de pagament per a l’import restant.
  • Si entre el moment en què tramites la comanda i el moment en què la reps has gastat el saldo de la Targeta Abonament, se’t cobrarà l’import complet en l’altre mitjà de pagament indicat.
  • En cas que la comanda siga anul·lada, es reintegrarà l’import a la Targeta Abonament que has utilitzat per a la compra. És imprescindible, per tant, que conserves la Targeta Abonament fins a un mes després de rebre la comanda.
  T'ha resultat útil?SiNo
  Sentim que no t’haja sigut útil. Com podem ajudar-te?No, gràciesEnviar
  Gràcies!

Temes d'ajuda: Targeta abonament