Buy Cured cow's cheese made with pasteurised milk approximate weight piece 3 kg aged a minimum of 4 months BOFFARD

Language
Help
Cured cow's cheese made with pasteurised milk approximate weight piece 3 kg aged a minimum of 4 months
BOFFARD

Cured cow's cheese made with pasteurised milk approximate weight piece 3 kg aged a minimum of 4 months

17,75 €/kg
16,90 €/kg

Información general

  • Denominación del alimento: Queso de pasta prensada Curado
  • País de origen: España
  • Nombre del operador: Mantequerias Arias
  • Dirección del operador: Pza,Carlos Trias Bertrán 4, Planta 2-28020 MADRID
  • Cantidad Neta: 3259 g

Ingredientes y alérgenos

  • Leche pasterizada de vaca, cuajo, sal, fermentos lácteos, conservador: E-252, estabilizante: cloruro cálcico.

Nutrientes

100 g
Quantity/Unit(NRV)
Valor energético
1729 kJ-
Valor energético
417 kcal-
Grasas
35 g-
Of which
- saturadas
25 g-
Hidratos de carbono
0.5 g-
Of which
- Azúcares
0.5 g-
Proteínas
25 g-
Sal
2.1 g-

Conservación y utilización

  • Condiciones de conservación entre 2º y 8ºC, Mantener en frio una vez abierto
  • Modo de empleo: Producto para su consumo directo. No congelar

EAN:

8413100018509

Notice about our Product information
The prices and special offers shown are valid in mainland Spain and the Balearic Islands. To see prices for the Canary Islands, please register or enter a postcode.

Speak now…