NESTLE POSTRES easy-to-melt gluten-free dark chocolate for baking tablet 250 g

NESTLE POSTRES easy-to-melt gluten-free dark chocolate for baking tablet 250 g
Tip!If you enter your postcode, we’ll show you the products available in your delivery area
Language
Help
NESTLE POSTRES easy-to-melt gluten-free dark chocolate for baking tablet 250 g
NESTLE POSTRES

easy-to-melt gluten-free dark chocolate for baking tablet 250 g

1,99
(7,96 € / Kilo)

Información general

  • Denominación del alimento: Chocolate negro fondant
  • País de origen: España
  • Nombre del operador: Nestlé España, S.A.
  • Dirección del operador: Nestlé España S.A. C/Clara Campoamor nº2, 08950 Esplugues de Llobregat (Barcelona) Tel 900 11 21 31
  • Cantidad Neta: 250 g

Ingredientes y alérgenos

  • Azúcar, cacao, manteca de cacao, emulgente (lecitina de girasol), aroma natural de vainilla. Puede contener leche y frutos de cáscara. Cacao 52% mínimo.

Nutrientes

25 g100 g
Descripción de la raciónSi una porción es una barrita (25 g)Por 100 g.
Quantity/Unit(NRV)
Quantity/Unit(NRV)
Valor energético
574 kJ7 %
2297 kJ-
Valor energético
138 kcal7 %
551 kcal-
Grasas
8.6 g12 %
34.6 g-
Of which
- saturadas
5.1 g26 %
20.4 g-
Hidratos de carbono
12.7 g5 %
50.6 g-
Of which
- Azúcares
11.6 g13 %
46.4 g-
Fibra alimentaria
1.8 g-
7.2 g-
Proteínas
1.5 g3 %
5.9 g-
Sal
0 g0 %
0 g-

Conservación y utilización

  • Conservar en un lugar fresco y seco.

EAN:

8410100034140

Notice about our Product information
The prices and special offers shown are valid in mainland Spain and the Balearic Islands. To see prices for the Canary Islands, please register or enter a postcode.

Speak now…